A Stuttgarter Nachrichten újság azért küldte a tudósítóját a Porscheplatz-ra, hogy az ott zajló daruzási munkálatokról készítsen pár fényképet. Nagyon készül már a felfrissített Porsche 911-es leleplezésére a gyár, ebből az alkalomból hatalmas méretű köztéri szobrot készítettek a főhadiszállás előtt, ahová három darab autót helyeztek el – egy 1970-es, egy 1981-es és egy 2016-os példányt. Aztán jött a szél, a takaró meg ment.

A magasban dolgozó munkások egy ideig még próbálták a helyén tartani a két réteg takarót, de a szél erősebbnek bizonyult, így Martin Braun le tudta fényképezni a még be sem mutatott Porsche 911-est álca nélkül. Persze nem a legjobb a szög, de ez is több a semminél. Aztán nem sokkal később lenyugodott az időjárás, és a munkások a helyére tudták igazítani az álcázást, de ekkor már késő volt. A Stuttgarter Nachrichten weboldalán 12 fényképet tartalmazó galériát találnak a Porsche 911-es idő előtti leleplezéséről.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!