Thaiföld a világ pickup-központja, arányaiban véve több platóst adnak el itt, mint az Egyesült Államokban, így nem csoda, hogy a most zajló Thaiföldi Autószalonon a Mazda és az Isuzu is két felcicomázott autót prezentált.

A Mazda 22 colos krómfelnikkel, az új első lökhárítóban elhelyezett LED-es nappali menetfénnyel, sportos hatású platóburkolattal és az elengedhetetlen küszöbfellépőkkel, no meg a teljesen elfeketített hátsó lámpákat tud többet a szériánál, azonban ezt nem lehet majd megvásárolni.

Ellentétben az Isuzu alkotásával, amelyet X-Series néven csúcs-felszereltségként piacra dobnak hamarosan Thaiföldön. Kétféle változatban létezik majd az autó, Speed-ként hátsókerékhajtással, Hi-Landerként összkerékhajtással lesz választható.

Nyújtott és dupla fülkés karosszéria is kérhető, előbbi csak kézi kapcsolású váltóval, utóbbinál automatát is lehet párosítani a 136 lóerős 2,5 literes dízelhez. A megjelenést mélyre húzott spoilerek, versenycsíkok, és fehér- vagy fekete metálfény teszi teljessé, no meg a piros színű logó. Az utastérben szintén a piros színnel dolgoztak, az egyébként fekete bőrrel kárpitozott ülések oldaltartó-párnái és a bőrkormány varrása is ilyen színű. További extraként még tolatókamerát is kap az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!