Akik idén október 15. és november 16. között a téli Continental abroncsokat vásárolnak, LEGO játékokat kapnak ajándékba, melyek fajtája függ a vásárolt abroncsok méretétől, illetve attól, hogy a kereskedésben kérik-e azok felszerelését.

„Egy téli abroncs kiválasztása során a legfontosabb kritérium a biztonság, ezért gumiabroncsaink igen népszerűek a gyermekes családok körében. A LEGO termékeivel elsősorban számukra próbálunk meglepetést szerezni, akik így a biztonságon túlmenően egy karácsonyfa alá illő ajándékkal gazdagabban térhetnek haza”, magyarázza Rábai Dániel, a Continental Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója. 80 évvel a LEGO Csoport alapítása után, amely 1932. augusztus 10-re esett, minden ember a Földön átlagosan 80 db LEGO kocka tulajdonosa. Sokak számára talán meglepő, hogy a LEGO a világ legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A dán játékgyártó vállalat évente 381 millió abroncsot készít a legapróbbtól, egészen a 10 cm átmérővel rendelkező darabokig, amely napi szinten 870 ezer darab abroncs előállítását jelenti. A LEGO immáron 50 éve fennálló kerékgyártó-részlegének különleges teljesítményét az idén Guinness Világrekorddal tüntették ki.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!