A tavalyi év után idén is a Peugeot a hivatalos partnere az év női autós eseményének, a Hercegnők Rali-versenyének. A ragyogás és az elegancia keveredik a május 27. és június 1. között 13. alkalommal megrendezett futamon. A márka ebből az alkalomból ismét hitet tesz a nők és a női autósport melletti elkötelezettségéről. Idén a 200-as sorozaté a főszerep; a Párizsból Monacóba tartó, hatnapos viadal díszvendége pedig az új 208. A 208 bevezetése alkalmából a rali hivatalos partnere és szállítója, a Peugeot úgy döntött, hogy ismét közkinccsé teszi a 200-as sorozat emblematikus kabrióit, így a versenyre három nyitható tetejű, gyönyörű autóval nevezett, a 202, a 203 és a 204 kabrióval.

A márka jelenlétét tovább hangsúlyozza, hogy az esemény ideje alatt a szervezőket és a technikai csapatokat kizárólag Peugeot-k szállítják: 807 és 5008 egyterű, RCZ sportkupé, 308 CC kupé-kabrió, valamint az 508 RXH és a 3008 HYbrid4 dízel-hibrid.

A Hercegnők Rali-versenyének támogatásával a Peugeot ismét hitet tesz a nők és a női autósport melletti elkötelezettségéről. Az eseményre érkező résztvevők és látogatók egyúttal a márka új modelljével, a Peugeot 208-al is megismerkedhetnek. Az út során érintett márkakereskedéseknek is remek lehetősége nyílik arra, hogy bemutassák ügyfeleiknek és az érdeklődőknek az új 208-at.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!