2020-ban pedig az autós piacon egyedülálló módon 10 éves garanciacsomagot, azaz 3 év/100 ezer km gyártói garanciát és további 7 év/50 ezer km kiterjesztett garancia biztosítást ad valamennyi crossover modellje mellé – és itt nem áll meg: most 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is biztosít crossovereihez, így lesz ingyenes az első három, éves szerviz a Nissan szakszervizeiben, képzett szerelőcsapat kezei között, kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával.
Az új crossover tulajdonosok tehát egy teljes évtizedre minimalizálhatják az autóval kapcsolatos esetlegesen felmerülő váratlan költségeiket. További jó hír, hogy az autó eladásakor a garancia átruházható a későbbi tulajdonosra, így a Nissan modellek megnövelt piaci értéken, lényegesen magasabb áron értékesíthetők, mint a hasonló állapotú és futásteljesítményű modellek.
Az ajánlat részeként a Nissan crossoverek kedvező részletfizetési konstrukcióval, már 0% kamattól elérhetőek, így akár egy havi rezsiköltség összegéért, már havi nettó 33 600 Ft + ÁFA-ért elviheti új autóját és a hozzá kapcsolódó nyugalmi szolgáltatáscsomagot.

„A Nissan szeret első lenni az újítások terén, a crossoverekre adott 10 éves garanciacsomag pedig egy abszolút piacvezető konstrukció, amely átrajzolhat mindent, amit az autóvásárlásról eddig tudtunk. Hiszünk autóink minőségében és értékállóságában, ezért vállaltuk a Jövőálló Program indítását. Hiszünk abban is, hogy az egy évtizedes biztonsággal, a karbantartási csomaggal és a kedvező finanszírozási ajánlattal több különböző ügyféligényt is ki tudunk egyidejűleg szolgálni” – mondta el a bevezetés kapcsán Molnár Viktor, a Grand Automotive CE Kft, a Nissan közép-európai regionális importőrének ügyvezetője. „A Nissan Jövőálló Program kiváló megoldást nyújthat azok számára, akik hosszú távon gondolkodnak egyetlen autóban, és azoknak is, akik 4-5 évente szeretik lecserélni az autójukat, hogy átülhessenek a legújabb modellekbe.”
A Nissan 10 éves garanciacsomagjáról, az ingyenes karbantartási csomagról és a kedvező finanszírozásról többet megtudhat, aki ellátogat a www.nissan.hu/jovoallo weboldalra, vagy felkeresi valamelyik helyi Nissan márkakereskedést.