Kínában nagyra tartják a fogyasztói jogokat, mivel a Párt így döntött. A munkások általános jókedvét növelő intézkedésként az egyik kínai milliárdos rossz autóját szétverette az összegyűlt emberekkel.

Történt ugyanis, hogy a Lamborghini Gallardo-val garanciális probléma támadt, amit a márkaszerviz nem volt képes megjavítani. A tulajdonos ezek után úgy döntött, köszöni szépen, nem kér a megbízhatatlan és javíthatatlan autóból, és kevésbé érzékeny, de annál látványosabb búcsút vesz az autótól. Időpontnak a Nemzetközi Fogyasztói Jogok Napját választotta, helyszínek meg a lakóhelyét, a kínai Qingdao városát.

Rosszul dolgozott a márkaszerviz - a tulajdonos bosszúból a munkásokkal elkalapáltatta a Gallardo-t Rosszul dolgozott a márkaszerviz – a tulajdonos bosszúból a munkásokkal elkalapáltatta a Gallardo-t

Miután egész testes védőruhával és sisakkal is felszerelkeztek a munkások, kézbe vehették a kalapácsokat, és teljes erőbedobással elnáspángolhatták az autót. Az eredmény egy olyan olasz szuperautó, amelyet minden magyar nepper simán jégkárosként még különösebb fondorlatok nélkül is túl tud adni. Vajon megjavítják az autót, vagy bedarálják?