Érthetetlen, mi baja van ennek a motorkerékpárosnak az autó sofőrjével, aki ránézésre a megengedett tempóval halad a Kemerovo-Kuznyeck autópályán. Igaz, nem tartja be a jobbra húzódási kötelezettséget, de hát a motorkerékpáros se túl szabályos, hiszen jobbról előz.

Mindkettő idióta – mondhatná erre az ember, de ezek után hamar kiderül, hogy a motoros még ezt a szintet se üti meg. Valamiért a továbbszáguldás helyett inkább befékez az autó előtt, amit elsőre még le tud reagálni a sofőr, de a másodikat már nem. Nagy tempóval beleütközik a motorkerékpárosba, aki aztán annak rendje és módja szerint hatalmasat taknyol. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a helyszínelő rendőrök a felvétel megtekintése után az autósnak adtak igazat, miszerint nem ő okozta a balesetet, hanem a motorkerékpáros. Utóbbi fellebbezett a döntés ellen, de szerencsére ilyen jó bizonyíték mellett minden esély megvan arra, hogy az igazság fog győzni. Szenvedjen csak az idióta.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!