Gömbölyű kisautókánt forgalmazzák mifelénk a Nissan Micrát, Indiában hamarosan Datsun K2-ként is bemutatkozik, de Japánban már el is készítették a harmadik alteregót, a kissé retrós beütésű Bolero modellt.

Annak ellenére sikerült az átszellemülés, hogy mindössze az első lökhárítót cserélték le, mégpedig egy olyanra, amelyben egy hatalmas, krómozott hűtőrácsnak is helyet találtak. Túlméretezett márkajelzés már nincs, de nem is kell, a sötétlila-metál fényezéssel anélkül is jól néz ki a kisautó.

A felnik is a Bolero sajátjai, de ezek már csöppnyi retrós vonást sem mutatnak, az utastérben sincs változás. A Japánban a normál kivitelhez is elérhető akár rózsaszín belső semmi extrafelszerelést nem kap, ahogy a technika is változatlan. Mármint nem kapja meg a Nismo négyhengeres motorját, hanem az 1,2 literes, háromhengeres szívómotor hajtja, választani csak azt lehet, hogy az első- vagy mind a négy kereket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!