Nagy-Britannia legnagyobb teljesítményű és leggyorsabb szabadidő-autóját prezentálta a Lister Motor Company, amely hagyományosan Jaguar típusokat alakít át. Ezúttal az F-Pace SVR volt a kiindulási alap, a legfontosabb változás, hogy az 5,0 literes kompresszoros V8-as teljesítményét 666 lóerőre, maximális nyomatékát 881 Nm-re növelték. Ez 3,6 másodperces 0-96 km/óra sprintre és 314 km/órás csúcssebességre teszi alkalmassá a Stealth elnevezésű szabadidő-autót.

Mindössze 100 példány legyártását tervezik, az indulóár 109 950 font, és végtelen extralistát említenek a sajtóközleményben, mivel minden kívánságot megvalósítanak, amit csak az ügyfél – és pénztárcája – el tud képzelni. Például csak díszvarrás-mintából 90 félét kínálnak, ezeket bármilyen színből elkészítik, magából a bőrkárpitból alaphangon 36-félét kínálnak, de persze egyedi árnyalatot is megvalósítanak.

A megjelenést kézzel karbonból készített elemekkel alakítják át, a kerékjáratokba a Lister által megtervezett és a Vossen által gyártott 23 colos felnik kerülnek, a felfüggesztést és a fékrendszert is átalakítják annak érdekében, hogy a Stealth teljesítse a vásárló elvárásait. A gyári Jaguar garancia ugyan ugrik, de a Warrantywise nevű garanciaszolgáltatóval kötött megállapodás értelmében a Lister 7 év garanciát vállal az átalakított F-Pace-re.