A Hyundai meg van győződve arról, hogy az új i30-as tökéletes családi autó, ami nem hétköznapi próbatételeken is helytáll. Tavaly egy szafariparkban 40 majmot eresztettek az autóba, idén pedig a kisgyermekek voltak soron.

Első körben tizenöt, 4 és 5 éves óvodás tombolta ki magát mintegy 6 órán keresztül az autóban, most csupa olyan dolgot kellett csinálniuk, amit egyébként tiltanak nekik. Sőt, külön kérés volt, hogy legyenek szívesek például a sáros csizmákkal összetaposni a műszerfalat, no és ne spóroljanak a narancslével és a fagyival sem, jut még nekik is bőven az után, hogy bekenik vele az üléseket.

Miután az első csoport készen volt, újabb 10 gyermek győződött meg arról, hogy minden rendben ment-e. A biztonság kedvéért ők például homokozót rendeztek be a csomagtérben. Mindennek a végén pedig ha nem is egyszerű, de normál takarítással sikerült újra gyári állapotúra hozni a Hyundai i30-as belső terét és külsejét. Azt hiszem, az összes családos autós ilyen takarításról álmodik…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!