Bizony már a Lamborghini tulajdonosoknak sincs fölös 2 millió eurója (+ a helyi forgalomba helyezési költségek) egy szuperautóra, márpedig az olaszok ennyiért mérik a Sesto Elemento nevű tanulmány alapján a prototípus-építő műhelyben összerakott utcai autókat.

Egy indiai Lamborghini Gallardo LP560-4 tulajdonosa most annak ellenére valósította meg álmát, hogy nem volt elég pénze – ehhez mindössze a DC Design nevű műhelyre volt szüksége. Az indiai csapat egésze megdöbbentő dolgokat is képes csinálni, ha szabadon engedik őket, most azonban az volt a feladat, hogy fényképek alapján reprodukálják a Sesto Elemento karosszériáját.

A pár fényképen kívül per pillanat nincs más információ az autóról, így csak azt tudjuk, hogy annak orra egész pontos lett, oldalnézetből és hátulról azonban már látszik, hogy nem az eredeti autóval van dolgunk. Nem tudjuk, hogy üvegszálas műanyagból vagy karbonból készült-e az új karosszéria, a DC Design utóbbihoz is rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!