Már 2017 óta kínál pótalkatrészeket az R32-es Nissan Skyline GT-R-hez a Nismo hálózaton keresztül, mostantól pedig mindenre kiterjedő felújítást is vállalnak – az ár 45 millió jen, azaz mintegy 130 millió Ft. Ezért az összegért viszont az ügyfél tényleg tökéletes, az eredetinek megfelelő autót kap.

Az egész azzal kezdődik, hogy az utolsó csavarig szétszerelik az autót, majd 3D-letapogatással ellenőrzik a karosszéria méreteit, és szükség szerint javítják azt. A korrózióvédelmet az eredetinek megfelelően merítőfürdőben végzik el, majd kézzel lefényezik a karosszériát, a padlólemezen a legmodernebb zajszigetelő betéteket használják. Az RB26DETT 2,6 literes soros hathengeres turbómotort teljesen szétszerelik, felújítják, majd próbapadon tesztelik beépítés előtt. Az elektromos rendszert is átnézik – kérésre új kábelköteget építenek be –, a váltót, a hajtásláncot, a felfüggesztést és a fékrendszert is felújítják.

Ha a belső térben menthető az eredeti kárpit, akkor megtartják azt, egyébként pedig az aktuális GT-R kárpitját használják az új párnázással ellátott ülés bevonására – ezek megfelelnek a modern tűzvédelmi előírásoknak. A teljesen összeszerelt autót még nem kapja vissza a tulajdonosa, azt a Nismo szakemberei a gyári próbapályán letesztelik, és szükség esetén elvégzik a végső finomhangolást.