Az Aston Martin márka több más brit gyártóhoz hasonlóan szeret repülőgép-témájú különleges autókat készíteni, ők Wings Series-ként hivatkoznak ezekre (Vanquish S Red Arrows Edition, Vantage Blades Edition, V12 Vantage S Spitfire 80). A legújabb tagja ennek az illusztris társaságnak a DBS Superleggera Concodre Edition, amely az ötven évvel ezelőtt bemutatott, brit-francia koprodukcióban készült szuperszonikus utasszállítónak állít emléket.

A megrendelő a bristoli márkakereskedés volt, amely alig pár kilométerre van az Aerospace Bristol nevű múzeumtól, ahol egy példányt, a G-BOAF lajtstromszámú egykori British Airways gépet meg lehet tekinteni. A légitársaság színeinek alkalmazása mellett apró repülőgépet helyeznek el az első sárvédők szellőzőnyílásaiban, a tetőn a Concore körvonala látható, a hátsó könyöklő mintája a hangrobbanást idézi, a kormány mögötti titánium kapcsolófüleket pedig a megolvasztott Concorde hajtómű-kompresszorlapátokból készítették.

Mindössze 10 példányt készít a Q by Aston Martin ebből az autóból, amelyet csak és kizárólag az Aston Martin Bristol kereskedésben lehet megvásárolni. A bevétel egy részét az Air League Trust nevű jótékonysági szervezetnek utalják át, akik hátrányos helyzetű gyermekeknek teszik elérhetővé a repülés élményét, és repülőmérnöki irányba segítik a képzésüket.