A miénkétől gyökeresen eltérő, kisebb méretű japán belpiacos Toyota Corolla Fielder és Axio (kis mértékben eltérő megjelenésű modellváltozatok) alapján készítette el a típus 50 éves születésnapját ünneplő limitált szériát.

Az alaphelyzetben sportosabb megjelenésű Fieldernél a hűtőrács alsó részén piros csíkot helyeznek el, az utastérben sportos szövet/műbőr kárpitot alkalmaznak piros díszvarrással, a légkiömlők és a műszerek körül piros gyűrűt használnak. Az elegánsabb Axio-nál új rácsot kap az első lökhárítóban lévő légbeömlő, ennél fehér díszvarrással dobják fel a szövet/műbőr kárpitot, a szellőzők és a műszerek köré pedig zongoralakk-fekete gyűrűk kerülnek.

Minden esetben bi-LED fényszórók világítanak, az elsőkerékhajtású modellek (1,5 literes benzines illetve benzin-elektromos hibrid) 16 colos felnit kapnak, az összkerekes változatok 15 colos felniken gördülnek. Várhatóan a jubileumi év folyamán világszerte elkészítik majd a Toyota Corolla 50 limitált szériát, amelynek tartalmát minden esetben a helyi igényekhez szabják majd.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!