Szeptember 15-én hivatalosan is megkezdődött a Geely konszern legújabb villanymotoros miniautójának forgalmazása, a Geome márka alatt árulják a Panda Knight típusnéven kínált csöppséget, amely egyértelműen a Ford Bronco-t másolja/figurázza ki. Az autó egyébként a Geome Panda Mini nevű villanyautó testvérmodellje, a szabadidő-autós körítést leszámítva egyezik a karosszériájuk és a belsejük is. A szabadidő-autós díszítés érdekes eleme a bal oldalon elhelyezett létra, amely egyébként túlságosan magasan van ahhoz, hogy azt használni lehessen, illetve nincs vele mit megközelíteni, hiszen alapesetben nincsenek kereszttartók a tetősíneken.

Csak egy felszereltséggel árulják a Geome Panda Knight-ot, az ár 53 900 jüan, azaz 2,7 millió Ft, a vásárlónak azt kell eldöntenie, milyen színt kért (fehér, világos- vagy sötétzöld közül választhat). A térképek magassági vonalaira hasonló díszvarrással ékesített ülések támlája mindössze 7,5 centi vastag, hogy a 3,1 méter karosszériában is a lehető legtöbb hely jusson az utasoknak, a hátsó ülés ledöntésével 800 literes lesz a csomagtér.

A hátsó kerekeket egy 41 LE/110 Nm teljesítményű motor hajtja, amiről azt mondja a Geely, hogy 96,5%-os hatásfokkal működik. Az akkumulátor egy 17,03 kWh kapacitású lítium-vas-foszfát telep, ami a kínai szabvány szerint 200 km-es hatótávolságot tesz lehetővé, a fedélzeti töltő 3,3 kW teljesítményű, villámtöltésre 22 kW teljesítménnyel van lehetőség.