Most tartja a General Motors a hátsókerékhajtású Cadillac ATS menetpróbáját az Egyesült Államokban, ahol a program szerint egy versenypályán ismerkednek meg az autóval a meghívottak, majd jön a közúti vezetés.

A Motor Trend magazin újságírója rossz helyen és rossz időben próbálgatta az autó menetdinamikai tudását, amelynek következtében az út melletti susnyásban, fejtetőre állva állt meg az autó. Nem klasszikus felborulásról volt szó, a megpördült autó már majdnem teljesen megállt, amikor az árokparton, utolsó lendületével átbukott, és végül fejjel lefelé állapodott meg. Ennek köszönhetően még csak egy karcolás se lett a bent ülőkön, az autót vezető újságírón és a mellette helyet foglaló fotóson. A szemtanú szerint egyébként ha 10 méterrel hamarabb történik mindez, akkor a fák nem fogják meg az autót, hanem egy 30 méteres domboldalon szánkázott volna le az autó. Úgy látszik, nem csak a lengyel újságíróknak van piszok nagy mázlijuk

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!