Januárban mutatták be és pár hónapja kaphatóak Európában a felfrissített megjelenésű Daciák, azonban Dél-Amerikában csak részben követik majd az itteni módit az olcsóautók frissítésénél. Előre kell bocsájtani, hogy a Renault változat (például Oroszországban is ilyen néven forgalmazzák) eddig is eltérő első lökhárítót kapott, ennél nincs változás, de hátul már megvalósították saját ötleteiket a brazil formatervezők.

A lépcsős hátú Logan nem kap LED-es hátsó lámpát, egyébként a lökhárító alsó részének kialakítása eltérő, a macskaszemek kicsit feljebb vannak az európainál. Ennél sokkal radikálisabban nyúltak az ötajtós Sandero hátsójához, a csomagtérajtóra átnyúló hátsó lámpákat álmodtak, és itt is eltérő a hátsó lökhárító alsó pereme az európaitól.

Dél-Amerikában egyébként nem lesznek új motorok a Logan és Sandero kínálatban, tehát piactól függően marad az 1,0 (78 LE), 1,6 (118 LE) vagy 2,0 literes (150 LE) négyhengeres kerül a motortérbe, amelyek benzinnel vagy alkohollal is üzemeltethetőek.