Mark Webber helye már biztos a csapatnál, s az elkövetkező hetekben Pizzoniával együtt az ausztrál pilóta mellett kaptak tesztelési lehetőséget. Ez a teszt Mark Webber számára is debütálás lesz, hiszen most először ülhet a kék-fehér autó volánja mögé.

“Mark önmagától értetődő módon egy nagyon tehetséges pilóta. Abból, amit ezidáig láttam, gyors és elhivatott versenyző nagy potenciállal és tehetséggel megáldva. Remélem ezeket a tulajdonságait ki tudjuk aknázni a jövőben. Szívóssága és eltökéltsége, valamint motivációja azon kvalitásai közé tartoznak, amelyeket nagyra értékelünk a Williams-BMW-nél. A csapat hagyományosan józanul gondolkodó pilótákkal szerepel jól. Mark teljes bizonyossággal ilyen és nagyon örülök annak, hogy 2005-ben velünk versenyez.” – szögezte le Sir Frank. Ami pedig Webber jövő évi csapattársát illeti, máris rengeteget cikkeztek a sajtóban a lehetőségekről. “Olyan valakire van szükségünk, aki tapaszalt és egyben gyors is. Intelligens, szorgalmas és mindenekfelett gyakorlott Formula-1-es pilóta csatlakozhat hozzánk.” – tette hozzá Williams nem túl sokat sejtetően.

Mark Webber első Williams-BMW-s “bevetése” előtt elkezdett tréningezni, bár nem a szokásos tornatermi gyakorlatokkal, hanem a hatszoros Tour de France bajnokkal, Lance Armstronggal kerékpározva.
“Mindenki tudja, hogy Lance elképesztően fit fickó és csodálatos volt, ahogy mellette kerekezhettem és beszélgethettem, bár az én levegőm egyre jobban elfogyott, ahogy válaszolgattam a kérdéseire.” – nyilatkozta Webber. Armstrong elmondta, hogy szívesen kipróbálna egy Formula-1-es autót, de nem úgy, mint utas, hanem mint sofőr. Erre azonban minden bizonnyal még egy kicsit várnia kell.

Tesztidőpontok:
Mark Webber - november 24. Barcelona
Antonio Pizzonia – december 1. Jerez
Anthony Davidson – december 6. Jerez
Nick Heidfeld – december 9. Jerez