A rendkívül kedvező árú, 600 és 1600 forintos jegyekre egyaránt hatalmas volt az igény, bár amennyiben a drágább jegyek ilyen ütemben fogynak tovább, hamarosan kizárólag az olcsóbb, viszont sokkal nagyobb számban rendelkezésre álló tikettekhez lehet majd hozzájutni. Az eredetileg 11 órás kezdést egyébként egy órával előbbre kellett hozni, mivel akkora tömeg torlódott fel a pénztár előtt. Sőt, sokan már a beváráslóközpont reggel 6 órás nyitása óta sorban álltak, a jegyekre várva.

Baumgartner Zsoltot meglepte a hatalmas érdeklődés, bár mint mondta a többi pilótával Magny-Cours-ban folytatott beszélgetései során mindenki azon a véleményen volt a résztevevők közül, hogy nagy közönség előtt játszhatnak majd Budapesten a rászoruló gyermekek megsegítése érdekében.

– Meglepett és nagyon jól esett az, hogy ennyien akarnak segíteni és ilyen sokan kíváncsiak a meccsre. Michael Schumachernek egyébként az volt a véleménye már az esemény bejelentése előtt is, hogy ahogy fogalmazott, nagyon nagy buli lesz a rendezvény és ezért nagyon várja már, hogy Budapesten játszon. Az az igazság, hogy az ő jóslata ellenére sem számítottam ilyen viharos kezdésre. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember lesz a Puskás-stadion lelátóin, és a magyar rajongók felejthetetlenné teszik Schumiék számára a MAI CASCO Futball Grand Prix-t.

A további jegyárusítás a terveknek megfelelően ezen a héten még kizárólag a Sugárban zajlik az Örs vezér téren, ahol a jegypénztár csütörtökön és pénteken is egy órával korábban, azaz 10 órakor nyit, és 18-kor zár majd. Amennyiben maradnak még jegyek, akkor hétfőtől országszerte az ismert jegyirodákban lehet majd azokat megvásárolni.