Michelisz Norbert munkahelye egy Hyundai i30 WTCR versenyautó, amelyet nem lehet közúton használni. Az élményt legkönnyebben az i30 N változatával lehet megközelíteni, ezért ez volt az alapja az autóversenyző által összeállított Michelisz Norbert Limited Edition-nek. Persze a csomag egyes elemeit külön-külön is meg lehet rendelni, de a sorszámozott jelvények és az autóhoz járó vezetéstechnikai képzés és közönségtalálkozó csak a 20 különleges autó vásárlójának jár.

„Különleges élmény számomra is, hogy a nevemmel fémjelzett, és dekorált egyedi széria darabjai futhatnak majd a magyar utakon. Ilyen együttműködésben eddig még nem vettem részt, de nagyon tetszett az ötlet és a megvalósítás is.” – árulta el Michelisz Norbert.
„Büszkeséggel tölt el, hogy Michelisz Norbival dolgozhatunk együtt, nála hitelesebb, és profibb márkanagykövetet nehezen tudnék elképzelni. Norbi nem csak a versenyeken, hanem a hétköznapokban is kiváló hírvivője a márkának. Nem pusztán profizmusa, és hitelessége, de személyisége és a hozzáállása is meggyőzött arról, hogy a jövőben is vele szeretnénk folytatni a megkezdett közös munkát.” – tette hozzá Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary Kft. Ügyvezető igazgatója.

A limitált szériával kapcsolatban azt emelték még ki a sajtótájékoztatón, hogy ebből biztos nem lesz folytatás, hiszen azzal a Hyundai i30 N Michelisz Norbert Limited Edition különlegességét csorbítanák. A Performance csomagot (növelt teljesítmény, szélesebb kerekek, önzáró differenciálmű) és több más extrát, no meg a vezetéstechnikai képzést tartalmazó csomag felára egyébként 1 millió Ft. A jövőre tekintve nem szabad megfeledkezni arról, hogy tavasszal érkezik az i30 Fastback N, amely szintén kiváló alapot jelenthet egy különleges változathoz.

Michelisz Norbert egyébként ezen a sajtóeseményen vette át új „civil” autóját, a legújabb Santa Fét, amely ideális autó a kétgyermekes családapának.
„Két gyermekkel a fedélzeten jó nagy helyre van szükségünk. Babakocsi, pelenka, rengeteg táska… A Santa Fe-ben kényelmesen elférünk, ráadásul nem is kényes a belső tér” – mesélte hozzáfűzve, hogy egy 6,5 órás horvátországi utat sem éreztek megterhelőnek benne. Kedvenc funkciója az autón az elektromosan nyíló csomagtartó. „Elég ha a kulcs a zsebemben van, és ahogy odaállok a csomagtartóhoz, automatikusan nyílik. Korábban ezt szemfényvesztésnek gondoltam, de amikor gyerekkel és cuccokkal van tele a kezem, jól jön, hogy nem kell a kulccsal babrálnom. Talán csak egyvalaki elégedettebb az autóval nálam: a feleségem, Johanna” – vallotta be Norbi.

Ezen az eseményen jelentették be a Hyundai Kone Electric hazai forgalmazásának megindulását is. Az akkumulátoros-elektromos szabadidő-autóból az első húsz példány már megérkezett, de még így is nagy a várólista, hiszen látatlanba már hetvenet eladtak. A szűk keresztmetszetet a megugró kereslet miatt az akkumulátor-gyártók jelentik, a forgalmazó becslése szerint ha jövőre zavartalan lesz a szállítás, akkor több száz darabot is el tudnak majd adni az akár 1,5 millió Ft állami támogatásra is jogosult autóból, amelynek ára ezt is figyelembe véve 9,4-11,9 millió Ft között alakul.