Azzal akar kitűnni a többi, elektromos autókkal foglalkozó kínai startup vállalkozás közül a termékeit Human Horizons néven forgalmazó China Express nevű cég, hogy az csak mellékesen foglalkozik majd magukkal az autókkal, alapvetően az okos városirányítási rendszerekre, és az ehhez szükséges közlekedési infrastruktúra megvalósítására koncentrálnak. A Mobility Asia nevű konferencián bemutatkozó cég egyébként rögtön három villanyautót is megmutatott.

Az A tanulmány a Human Horizons szerint az átlagos városi autó, a H tanulmány egy sportos autó, a HOV RE05 pedig tulajdonképpen az előbb említett autók műszaki alapja – épp csak annyi körítéssel, ami szükséges ahhoz, hogy működőképes legyen. Olyan építőkészletről van szó, amely nagyszilárdságú acélt, alumíniumot és karbont is használ, függetlenek a kerékfelfüggesztések, összkerék-kormányzásra és 1-4 villanymotor használatára is van lehetőség.

A H tanulmánynál három, egymás melletti ülést valósítottak meg, a by-wire, azaz vezetékes technológiának köszönhetően pedig a vezetéshez szükséges kezelőszervek szabadon tologathatók (nem menet közben), így bal- közép- vagy jobbkormányos is lehet az autó. A Human Horizons tervei között szerepel, hogy ezt a rugalmas építőkészletet más gyártók rendelkezésére bocsátja, illetve az általa fejlesztett önvezető technológiát is licenceli majd. Jelenleg Jiangsu és Sanghaj városával van szerződése a cégnek az infrastruktúra és a városüzemeltetési rendszer kiépítésére.