A Zero Labs nevű műhely már több éve dolgozik a színfalak mögött, de most készítette el első, megvásárolható autóját. A vállalkozás arra specializálódott, hogy klasszikus autókat lát el akkumulátoros-elektromos hajtással, és az ehhez szükséges fejlesztéseken dolgoztak egészen mostanáig, és most állnak a világ színe elég az első generációs Ford Bronco alapján készült autóval, amelyből 150 példányt készítenek.

A külső megjelenést is érinti az átalakítás, hiszen befalazták a hűtőrácsot, de akár eredeti külsővel is elkészíthető az autó, a belső térnél már komolyabb az átalakítás, a modern prémiumautókból megszokott anyagok felhasználásával készítették a teljesen átformált műszerfalat.

Közös elem a 70 kWh kapacitású akkumulátor, ami 305 km-es hatótávolságot biztosít, villámtöltésre is lehetőség van (Level 2). A hajtómotor csúcsteljesítménye 440 lóerő, de a vásárló kérésére szoftveresen korlátozzák ezt (később is felszabadítható a teljes ménes), a maximális nyomaték 375 Nm. Mivel sok mindent a vásárló kérésének megfelelően alakítanak ki, a Zero Labs nem adott meg vételárat az elektromos Ford Broncónak.