A smart fortwo vagy a smart fortwo cabrio márkaemblémájával és piktogramokkal megjelölt termékek az újító szellem, a célszerűség és az életöröm jegyében készültek. Kettős színükkel és variálhatóságukkal a divat világába viszik át a márka jellegzetességeit.

A smart fortwo részére készült Collection 2008 négy termékcsaládja a „pure“, a „pulse“, a „passion“ és a „cabrio“. Míg a „pure“ a smart márka egészét tolja előtérbe, a „pulse“ és a „passion“ életmód-orientált és sportos férfi-, illetve női divatot kínál. A „cabrio“ divatos, kiváló minőségű nyári holmik gazdag választékát tartalmazza.

pure: nyílj meg!

A „pure“ család a Collection 2008 alapja, egyaránt megszólít férfiakat és nőket. Valamennyi darabja a smart fortwo ezüstszürke, fehér és sárga márkaszíneiben pompázik, rányomott smart emblémával, smart fortwo piktogrammal és a hivatalos „open your mind“ (nyílj meg!) smart márkajelszóval. Különösen divatosak a tiszta pamutból készült, a hátukon nagy nyomattal ellátott minőségi pólóingek és hosszú ujjúak. A smart valamennyi rajongójának szinte kötelező a baseball-sapka, a kulcstartó, a termosz-pohár és az összetéveszthetetlen márkajellegű póló.

pulse: városias lezserség

A „pulse“ a férfiaknak szól. A smart fortwo karosszériaelemeinek és Tridion cellájának eltérő színét utánozva olíva-zöld színvilágú, citrom-zöld betétekkel, csíkokkal és nyomatokkal. Ezeket fekete elemek egészítik ki. A falfirka-minták, például a „pulse“ pólón, az agilis kétüléses kocsi városi jellegére utalnak. Vidám kacsintásként hat a „pirate“ póló kalóz-motívuma és a smart fortwót keresztbe tett csontokkal ábrázoló „pulse“ dzseki csuklyája. Emblémázott a kollekció legexkluzívabb darabjának, az 500 darabra korlátozott „pulse“ Track dzsekinek a háta is. Sportos látványt kombinál időjárás-állósággal a „pulse“ polárdzseki  préselt emblémával a hátán. A decens sportosság kedvelőinek keskenycsíkos „pulse“ pólók készülnek. A textil-holmikat színben hozzájuk illő kiegészítők, mint irattárca, válltáska és masszív nemesacél tokkal, ásványüveggel készült digitális óra dobják fel. Nem egy cikk ötletesen sokoldalú, az óra doboza például CD-tokként használható a későbbiekben.

passion: graffiti a ruhán

A „pulse“ női megfelelője a „passion“-választék. Uralkodó színe az ibolya, betétei rózsaszínek. A „passion“ pulcsi és a „purple“ póló nyomása a városok falfirkáit idézi, a póló rakott ujja pedig nőies hatású. Akárcsak a smart fortwo maga, sokoldalúan használható a „passion“ Bandana: lehet sálként, fejkendőként vagy homlokpántként viselni. Póló, kulcstartó és baseball-sapka teszi teljessé a „passion“ választékot.

cabrio: ujjas vagy ujjatlan lehet a mellény

A szabad levegő sportos kedvelőinek való a „cabrio“ termékcsalád, amelynek sokoldalúsága és variálhatósága hasonló a smart fortwo kabrióéhoz. Nap-sárga, azúrkék és fehér színét világos ezüstszürke betétek egészítik ki. Jellegzetes díszítőelem a smart fortwo „cabrio“ piktogram és a pálmás-napos motívum.

A könnyű, bélelt kabrió-mellény hosszú ujjait le lehet cipzárazni. Hasonlóan ügyes a frottír anyagú strandtáska, amely kiterítve törülközőként szolgál. Van kifordítható vászon napvédő kalap is, amelynek kedvétől és hangulatától függő színét viseli kívül az ember.

Szintén a „cabrio“ sorozatból választható a gyorsan száradó műszálas férfi- és női ü strand-sort, a férfi-póló, a női top, a baseball-sapka és a kabrió-sál, amely nemcsak melegít, hanem jól mutat is. Két trendi és jó minőségű napszemüveg, valamint egy lapát-alakú kulcstartó egészíti ki az ajánlatot.

A smart fortwo Collection 2008 cikkei 2008 áprilisától kaphatók a smart Centerben.