Mivel idén elmarad a megszokott őszi budapesti autókiállítás, így saját kezdeményezésből ők maguk tartanak egy bemutatóval és tesztpályával kiegészített „mini” terepjáró szemlét. Az összejövetelen megtekinthetők lesznek a hazai piacon kapható terepjárók, elsősorban a pickupok döntő többsége, úgy mint Toyota, Mitsubishi, Nissan, Isuzu, hogy csak a legkedveltebbeket említsük.
Ezen típusok gyári kivitelei mellett a már speciálisan Taubenreuther termékekkel felszerelt brutális változataik is megtekinthetők lesznek. Ezekkel az autókkal a látogatók kísérővel a kiépített tesztpályán is mehetnek egy-egy kört. A tesztpályán lehetőség lesz működés közben megnézni az ARB differenciál zárakat, a WARN csörlőket, ASFIR haspáncélokat, OME futóműveket, azaz a Taubenreuther legismertebb termékeit.
Reményeik szerint a rendezvényen részt vesznek a legismertebb hazai versenyzők is versenyautóikkal együtt, de személyük egyelőre legyen meglepetés.

A rendezvény helyszíne:
a Taubenreuther Kft. szigetszentmiklósi telephelye:
Szigetszentmiklós-Lakihegy, Komp u. 3., és a mellette lévő szabad terület.
A rendezvény időpontja: 2007. október 5-7., minden nap 10-16 óráig.
A pénteki nap a kereskedők zártkörű rendezvénye lesz, a szombat- vasárnap pedig a nagyközönségé. Az első 50 látogató ajándékot kap!

Ha a kiállítás beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a tervek szerint 2008-ban már tájékozódási offroad verseny is színesíteni fogja a rendezvényt.