Stohl András, az ismert televíziós személyiség mindent megtesz annak érdekében, hogy autóversenyző lehessen. A színészként és műsorvezetőként egyaránt népszerű sztár egy meghívásnak tesz eleget, VIP vendégként fog versenyezni a Magyar Nagydíjon.

András a Formula 1-es programba tavaly bekerülő magyar betétfutamon, a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupában indul el a főszponzor egyik autójával. Stohl helyzete nem egyszerű, ugyanis a versenyzéshez még rengeteg kilométert kell teljesítenie. Andrásnak először a versenyző licensz kiváltásához le kell vizsgáznia a szabályokból, miközben a versenyautóval is több száz kilométert kell megtennie, hogy megtanulja annak biztonságos kezelését. Ezek után, ha megfelel a a szövetség képviselői előtt, akkor kaphatja meg erre a futamra a licenszet, amivel elindulhat az FIA rendezvényén.

Stohl felkészítését a két Formula 1-es szakértő, a szintén RTL Klubos Czollner Gyula és az Autó-Motoros Wéber Gábor (tavalyi Clio bajnok) végzi, akik egyébként a Clio Kupában a második és első helyen állnak az ezévi bajnokságban.