A P’9522 egyetlen alumíniumdarabból kimaratva, karcálló ásványi üveg előlappal és puritán stílusú, sima felületi kialakítással készül. A P’9522 konstrukciójához használt, eredetileg érdes felületű nyersanyagok magas színvonalú megmunkáláson esnek át, ezzel is hangsúlyozva a telefon kifinomult designját. A fekete ásványi üveg és a csiszolt alumínium sajátos kombinációjával a P’9522 a márka időtlen és autentikus formatervezési filozófiáját testesíti meg.

A P’9522 a legkorszerűbb kommunikációs technikával, egyben kiváló hang- és képminőséggel rendelkezik:

• Kijelző: az érintőképernyős kialakítás könnyű és intuitív menüvezetést tesz lehetővé. Az AM-OLED kijelző kiváló színminőséget és fényerőt biztosít.

• Mobil navigáció: a mobil navigáció funkcióját beépített GPS-vevő látja el, a megfelelő információk könnyű leolvashatóságát 2,8-colos, széles képet nyújtó kijelző segíti.

• Ujjlenyomat-érzékelő: a személyes adatokhoz való biztonságos hozzáférést a felhasználót ujjlenyomata segítségével azonosító szenzor biztosítja.

• Fotó/videó: a P’9522 automatikus fókuszállítású videokamera- és fényképezőgép-egységgel is rendelkezik, amely öt megapixel felbontású, beépített vakuval és digitális zoom-funkcióval is rendelkezik.

• Zene: a P’9522 a zenei fájlok, a csengőhangok és a diktafon anyagainak sztereo lejátszásához MP3-egységet is tartalmaz.

• Internet: WiFi-technikájának köszönhetően a P’9522 gyors internet-hozzáférést kínál.

• Quadband: a P’9522 Quadband-mobilkészülék, amely világszerte a legtöbb hálózattal kompatibilis (kivéve Japán és Korea).


A P’9522 készülék a márka letisztult formai nyelvezetét tükrözve, az igényes anyagválasztás, a legszínvonalasabb kidolgozási minőség, valamint az innovatív technika egyedi kombinációját kínálja. Az új prémiumtermék 2009 év elejétől van kereskedelmi forgalomban, s világszerte a Porsche Design boltjaiban és a szaküzletekben vásárolható meg.

A Porsche Design az igényes férfi-kiegészítők szegmensének egyik vezető luxusmárkája. A Porsche Design márkát Prof. Ferdinand Alexander Porsche 1972-ben alapította, s termékeit azóta is magas fokú műszaki innováció és funkcionalitás, illetve időtálló és puritán design jellemzi. A Porsche Design termékei az exkluzív saját tulajdonú, illetve franchise-rendszerű bolthálózatokban, „bolt a boltban” üzletekben, igényes áruházakban, illetve exkluzív szakboltokban kaphatók.