A csapattagok a Mercedes-Benz szalonban tartott évzáró ünnepségen vették birtokba a 46 fős Mercedes-Benz autóbuszt.

„Bízunk abban, hogy a kényelmes és biztonságos utazást biztosító autóbusz hozzájárul majd a csapat jövőbeni sikereihez” – mondta Gerhard Haggenmiller, a DaimlerChrysler Services Leasing Kft. ügyvezető igazgatója. A csapatbusz kihasználtsága egész évben garantált, hiszen a szövetség valamennyi csapata élvezheti majd kényelmét: biztonságosan utazhat vele az U17-es együttestől kezdve a 2005-ös hazai rendezésű Eb-re készülő női U19-es gárdán át az A válogatottig bezárólag mindenki.

Hosszú távon mindez komoly megtakarítást jelent a szövetségnek, hiszen a buszbérlések költségeiből messzemenően fedezhető a saját jármű fenntartása. A Mercedes-Benz-busz megvásárlásának története ez év júniusáig nyúlik vissza: a frankfurti reptérre, az 1954-es vb-döntő jubileumi mérkőzésére érkező magyarok elé pompás, saját címerével feldíszített csapatbuszt küldött a DFB. Lothar Matthäus szövetségi kapitány ekkor mondta dr. Bozóky Imrének: „Elnök úr, ha módjában áll, tegyen meg mindent azért, hogy ebben is utolérjük a honfitársaimat.” Az MLSZ elnök és Pellady Péter marketing menedzser szinte már másnap megkezdte a tárgyalásokat a busz megszerzéséről, amely végül decemberben érkezett meg Magyarországra.

A Mercedes-Benz Travego külcsíne immár a Magyar Labdarúgó Szövetség arculatát idézi: oldalán az MLSZ címere, valamint főszponzorainak és támogatóinak logói láthatóak, miként az ülések huzatát is a patinás, 102 éves szervezet szimbóluma díszíti.