A 2004. április 16. és június 30. között lebonyolításra kerülő akció a vásárlóknak nyújtott játék- és természetesen nyerési lehetőségen kívül nemes célokat is szolgál.

A Continental ugyanis a nyereményjátékkal egybekötött támogató akció keretében az autósok számára értékesített gumiabroncsai nettó értékének 3 százalékát egy non-profit szervezet, mégpedig az Országos Mentőszolgálat számára továbbítja.

A gumiabroncsok megvásárlásával így nem csupán az autósok járnak jól, és a közlekedés biztonsága növekszik, hanem az Országos Mentőszolgálat is hathatós támogatásban részesül. Az adományt a mentőszolgálat a gyors helyszínre érkezéshez nélkülözhetetlen eszközök, térképek, lámpák beszerzésére tervezi fordítani.

A játékban való részvételhez a négy darab nagyteljesítményű (V, W, ZR vagy Y sebességindexű) vagy 4×4-es Conti vagy Uniroyal gumiabroncs megvásárlását követően az autósoknak csupán egy SMS-üzenet kell elküldeniük a 06-70-700-2222 nem emeltdíjas számra. Az üzenetben mindössze nevüket, a Continental-kereskedés nevét, illetve a vásárlás számlájának számát kell megírniuk, s máris eséllyel pályázhatnak az értékes nyereményekre.

A 2004. július 30-i sorsoláson a fődíj egy teljes ellátással kiegészített wellness-hétvége 2 személyre a hévízi Rogner Hotel & Spa Lotus Therme csodálatos létesítményében, meglepetés-autóval és 30 ezer forint értékű Esso üzemanyag-utalvánnyal.

További kilenc vásárló olyan különböző színvonalas ajándékokat nyerhet, mint például 20 ezer forintos Esso üzemanyag-utalvány, vagy értékes Continental karóra és autós hűtőláda.