A Magyar Suzuki Zrt. a 2007-ben induló Óvodai Programja keretében óvodai ellátást szervez a vállalatnál dolgozók gyermekei számára. A szolgáltatás bevezetésére az esztergomi Angyalkert Óvodában kerül sor, amely a vállalathoz igen közel – 10 perces sétaútra – található. Az óvodai ellátás a vállalat által kínált szociális csomag egyik fontos eleme.

A Magyar Suzuki Zrt. az esztergomi Önkormányzattal együttműködve költségviselőként vállalja a több milliós beruházás költségeit, az Önkormányzat pedig az óvópedagógusok szakszerű kiválasztásáról gondoskodik, valamint a szükséges engedélyekért felel. Az óvoda felszereltségét tekintve korszerű, és a Suzuki a jövőben is gondoskodik a kiváló tárgyi feltételek megteremtéséről.

A beruházás során az óvoda részeinek rekonstrukciójára került sor. A későbbiekben a gyermeklétszám növekedésével összhangban kerülnek kialakításra az újabb foglalkoztató és kiszolgáló helyiségek. A Suzuki csoport jelenleg 25 gyermek szakszerű ellátására és felügyeletére kínál lehetőséget a vállalatnál alkalmazásban levő családosok számára.
 
A vállalat célja az óvodai felügyelet hosszabbított nyitva tartásával az, hogy ez a szolgáltatás a dolgozók munkaidejéhez igazodjon, s így a szülő munkaideje alatt, vagy egyéb elfoglaltsága idején is szakszerű felügyelet mellett legyen a gyermek. Az átlagos óvodai nyitva tartástól eltérő felügyeleti idő segítség a szülőknek.