A hónap képe
A fák nem nőnek az égig, s ahogy e havi képünk bizonyítja, a kiszolgált, obsitos automobilok sem…
 
Premier
A mind a hét üléséhez járó telefontöltőkkel felszerelt Mahindrától a konnektorból tölthető elektromos sportkocsiig van itt minden, mi szem-szájnak ingere.

Detroiti Autószalon Top 15
A Detroiti Autószalon látogatói a világválságból nem sokat érzékelhettek. Bár néhány kiállító távol maradt, akik elmentek, jócskán gondoskodtak látnivalóról.

Mercedes E-osztály
Tulajdonképpen szintén Detroitban, a hivatalos megnyitó előtti napon mutatták be a sajtónak az új Mercedes E-osztályt, az mégsem tekinthető detroiti újdonságnak.

Kia Soul
Vajon milyen jármű születik, ha a modul egyterűeket összegyúrjuk a terepjárókkal és a kisautókkal, s a kapott egyveleget divatosan becsomagoljuk? Nos, a Kia megmutatta!

Renault Mégane
A harmadik generációs Mégane menetpróbáján örömmel tapasztaltuk, hogy a franciák eltökéltsége mit sem változott, a minőség terén is meg akarják szorongatni német és japán konkurenseiket.

4×4-es járművek összehasonlítása
Hóból ugyan nem sok jutott az idei télre, mi mégis szerettük volna kideríteni, melyik összkerékhajtású jármű a műfaj igazi királya. Például a Suzuki Jimny és az Audi Q7-es, azaz Dávid és Góliát csatája ezúttal is az elsőre esélytelennek vélt kicsi győzelmét hozta.

4×4-es prototípusok
A teljesség kedvéért azt is megnéztük, hogy a közeljövőben mely modellek jöhetnek szóba trónkövetelőként.

Autópiaci helyzetkép
2008-ban több mint 10 százalékkal csökkent az új autók magyarországi piaca. Lássuk a részleteket!  
  
Kompakt alapdízelek
A Ford Focus, a Hyundai i30 és a Mercedes A-osztály összehasonlítása során elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy a dízeles alapverziók választásával takarékoskodunk, avagy egyszerű garasoskodásról van szó.
 
Középkategóriás limuzinok
Az Opel reményei szerint az Insignia igazi villámcsapásként éri a konkurenseket, s letarolja a piacot. Kiderítjük, vajon megalapozott-e Rüsselsheim optimizmusa.

SUV-összehasonlítás
Az autóipari válság az átlagosnál is nagyobb hatással van az eddig óriási népszerűségnek örvendő hobbiterepjárók piacára. Négy újdonságot vettünk górcső alá.
  
A DKW GT Malzoni nyomában
Az Audi családfakutatói Brazíliában bukkantak egy oldalági leszármazott nyomára. 
 
Utcai formulaautó
Nick Heidfeld egykori versenyzőtársa, Christian Maier visszavonulása után megpróbálta eladni korábbi versenyautóját, de az üzlet végül meghiúsult. Így aztán valóra váltotta a B-tervet, utcai autóvá alakította a Formula Fordot.
 
A design szerepe
Örök vita tárgyát képezi szerkesztőségünkben, hogy lehet-e egy-egy autóra ráaggatni a „női autó” jelzőt. A Mini, az Alfa MiTo és az Audi A1 segítségével közelebb jutottunk a végső verdikt kimondásához.
 
2008-as tárgymutató