A kiállításon az autós tápláléklánc “csúcsragadozó”-it tekintheti meg a közönség. A kiállított autók többsége 10-12 hengeres, luxus sportautó, de lesz 18 személyes luxuslimuzin és Formula 1-es replika versenyautó is, Lewis Hamilton McLaren Mercedese. A kiállított autók között lesz néhány igazi ritkaság is, ami egyenlőre maradjon meglepetés. Az idei kiállításon új kollekcióval jelentkezik a szervezőgárda. A közönség számos Ferrari, Lamborghini, Bentley, Aston Martin, Maserati, Jaguar, Porsche, Rolls-Royce és más egzotikus autómárkákkal is találkozhat.

A kiállítás szlogenje: “Látvány, pompa, csillogás”. A háttérzenét Havasi Balázs fiatal zongoraművész fogja szolgáltatni, aki a rendezvényen naponta 7-8 alkalommal, akkusztikus versenyzongorán fog élőben játszani. Természetesen a látogatók a csúcsragadozók hangját is megcsodálhatják majd a rendezvényen.

A Luxusautó Kiállítás egy különös világba juttatja el az álmodozni vágyó látogatót. A milliárdos arisztokraták márvánnyal és szőnyeggel burkolt, különc világában érezheti majd magát néhány órára az, aki szeptember 15-én és 16-án Békéscsabára látogat.