Négy napon át, mintegy 200 db, többségükben néhány hónapos és alacsony futásteljesítményű BMW vár az érdeklődőkre, a teljes modellpalettát felölelve, köztük szinte teljesen új, vagy különleges modellekkel, mint a nemrég bemutatott X6, illetve az M3.
A rendezvény helyszíne ezúttal is a budaörsi Autoexpo M1 (Budapark, megközelítés az M1 autópálya és az 1-es főút felől). A BMW Premium Selection Kiállításon és Vásáron 2008. október 9-12-ig, reggel 9 és este 8 óra között, vasárnap 9 és 18 óra között várják az érdeklődőket.

A rendezvény központi eleme a BMW Premium Selection újraértékesítési program, amelynek keretében kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k vásárlására van lehetőség. Az ügyfelek javarészt a BMW németországi központja által használt cégautók közül válogathatnak, amelyek német utakon és keveset futottak. A gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, így könnyen és megbízhatóan ellenőrizhető a gépkocsik állapota. A prémium minőségű használt modellek esetében is kiemelten kezelik a megbízhatóságot mind az autók, mind a szolgáltatások tekintetében. A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók megbízható forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra, jármű- és szerviztörténet stb.) kerülnek az országba, kiküszöbölendő a tulajdonosokat érő esetleges kellemetlenségeket. Ezzel garantálni tudják azt is, hogy az autó hosszú távon is megőrizze értékét a piacon.