A Saab autóinál kulcsfontosságú kérdésként kezeli a teljesítményt és a biztonságot, ezért örömmel járul hozzá élsportolóink olimpiai felkészüléséhez. Az 1.9-es turbódízel motorral felszerelt modell lendületesen, ugyanakkor biztonságban juttatja el Zoltánt az előttünk álló kvalifikációs versenyekre – legelőször a májusi, Szegeden megrendezendő Világkupa állomásra.

Megtörhet az átok

Kammerer az idei olimpián már a nyitóünnepségen rivaldafénybe kerül, hiszen ő viszi a magyar nemzeti lobogót. Ezt követően pedig a versenyeken nem csupán az ellenfelekkel, hanem egy „átokkal“ is meg kell küzdenie, ugyanis 1972 óta minden magyar sportoló, aki a zászlót vitte a megnyitón, aranyérem nélkül zárta a játékokat.

A negyedik olimpiájára készülő Kammerer természetesen fogadkozik, hogy az idei pekingi játékokon megtörik ez a rossz sorozat: „Bármilyen babonás is vagyok ettől az „átoktól“ most nem tartok. Remek párost alkotunk Kucsera Gáborral, és kitűnően haladunk a felkészüléssel, ezért nagyon bízunk abban, hogy sikerül aranyéremmel megörvendeztetnünk a szurkolókat“ – mondta el a versenyző.

A gépkocsikat a márka kizárólagos regionális forgalmazója, a Polar Mobil biztosítja „Kamera“ és társa számára.