Minden szempontból rekordnak számít a 2006-os év a Škoda számára: a vállalat már november 20-án elérte a tavalyi gyártási mennyiséget, vagyis 494637 darabot. Történelme során először 2006. november 22-én lépte túl a Škoda az egyetlen év leforgása alatt legyártott félmillió jármű jelentette határvonalat. Az autógyártó 530 ezer járművet szeretne 2006-ban értékesíteni, ez szintén minden idők eddigi legjobb eredménye lenne. Idén január és november között a cég új eladási rekordokat állított fel több mint 20 országban, többek között Németországban, Franciaországban, Svájcban, Belgiumban, Írországban, Dániában, Finnországban, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Spanyolországban, Görögországban, Szaúd Arábiában, Romániában, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, Indiában és Tajvanon. 2005 azonos időszakához képest több mint 35 országban tudta növelni a Škoda az átadott járművek számát. A Škoda típusait 90 országban árusítják világszerte.

Az ügyfelek igényei a Roomster, a Škoda negyedik típuscsaládja iránt folyamatosan növekednek, erre reagálva a vállalat a kompakt egyterű gyártósorain egy harmadik műszakot is bevezetett 2006. október 22.-i kezdettel kvasiny-i gyárában. Az autógyártó terveiben az idei évre 20 ezer darab Roomster összeszerelése szerepel.

26 ezer alkalmazottjával a Škoda jelenleg öt országban gyárt autókat: a Cseh Köztársaságban, Bosznia és Hercegovinában, Indiában, Kazahsztánban és Ukrajnában. Ezen felül a vállalat 2007-ben Kínában és Oroszországban kezdi meg a Škoda járművek gyártását.