Az 51 százalékos növekedés következtében a vállalat európai piaci részesedése 0.61 százalékról 0.87 százalékra nőtt és júniusban meghaladta az 1 százalékot. „ Januárban büszkék voltunk arra, hogy 21 százalékos növekedést értünk el egy év alatt és most 2004 első félévében még gyorsabban fejlődtünk” mondja Erhard L.Spranger a GM Daewoo Europe vezérigazgatója.

„ A kiváló eladások azokban az országokban, ahol a közelmúltban kezdtük az autóink értékesítését, mint például Törökországban, nagyban hozzájárultak az 51 százalékos növekedéshez. Ha ezt az ütemet tudjuk tartani, akkor középtávú célunkat, azaz az évi 200 ezer autó eladását a vártnál hamarabb el fogjuk érni.”

Hasonlóan jelentősek az eladások Közép és Kelet Európában is. Ebben a régióban közel 20 ezer, a GM Daewoo koreai üzemeiben gyártott autó talált gazdára. A GM Daewoo regionális szervezete egyedül Magyarországon több mint 7300 autót értékesített és ez 54 százalékkal haladta meg a tavalyi azonos időszak eladásait. Ezzel az értékkel a vállalat részesedése a magyar személygépkocsi piacon több, mint 7 százalék.

A GM Daewoo világpiaci eladásai is 91 százalékkal 430 ezer darabra növekedtek a tavalyi évhez képest. A folyamatos növekedés elsősorban az attraktív, új termékeknek köszönhető. A GM Daewoo 2002. októberi megalapítása óta három új modellcsaládot vezetett be a piacra, a Kalos öt- és négyajtós változatát, a csúcsmodell Evandat és a kompakt osztályú Nubira/Lacettit. Az ötajtós, ferdehátú Lacetti jónéhány országban már kapható, Magyarországra a modellsor harmadik tagjával a Nubira kombival együtt fog érkezni az ősszel. Az eladások növekedése beruházások számára is lehetőséget biztosít.

Márciusban a GM Daewoo bejelentette, hogy 1.48 milliárd USD értékű beruházást hajt végre két új üzemben, három új termékprogrammal és elindítja dízelprogramját. Az utóbbi az olasz VM Motorival kötött egyezményen alapul. A 207 millió USD beruházási költségű gyárban, Gunsanbanban 2006. márciusában kezdődik a termelés. Az 1.5 illetve 2.0 literes dízel motorok megfelelnek majd az EURO IV. károsanyag kibocsátási előírásoknak.