Az értékeléskor nemcsak a termékek és szolgáltatások színvonalát veszik figyelembe, hanem olyan egyéb szempontokat is, mint a szállítások pontossága, a költséghatékonyság, és az aktív részvétel a termékek és szolgáltatások optimalizálását célzó kezdeményezésekben.

A DAF szállítói közül eddig összesen 67-en részesültek ebben az elismerésben. A díjat Jos Smetsers adta át, aki június 1. óta a DAF Trucks termelési igazgatója, és beszerzési igazgatói feladatokat is ellátja a DAF Trucks és az európai PACCAR -vállalatok számára, melyek a DAF mellett az Egyesült Királyságbeli Leyland Trucksot és a Fodent is magában foglalják.

„A szállítóink egyre aktívabb szerepet kapnak a DAF-fal fennálló üzleti kapcsolatukban. Az a célunk, hogy egyre inkább a partnereinkké váljanak, ezért már a termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésének korai stádiumában együttműködésre kérjük fel őket, olyannyira, hogy főszerepet kapnak a fődarabok fejlesztésében” – mondta el Jos Smetsers. „Olyan vállalatok kapták meg a kitüntetést, melyek az összes szigorú elvárásunknak megfeleltek.”

A díjazottak Az idei év kitüntetettjei: Polyrim S.A.S. (Franciaország), Walters Hexagon Ltd (Egyesült Királyság), Goossens B.V. (Hollandia), Veldener Präzisionstechnik GmbH (Németország), Küster Automotive Control Systems GmbH (Németország), Küster Automotive Door Systems GmbH (Németország).