A V6 TDI motorral szerelt Volkswagen Phaetont, valamint a 450 lóerős, W12 motorral és 5,9 másodperc alatt 100 km / órára gyorsuló Volkswagen Touareg luxusterepjárót ugyancsak megtekinthették az érdeklődők. Sokan voltak kiváncsiak a Volkswagen Multivan és a Caddy LIFE autókra is.

Hazánkban jelenleg a Volswagen Passat márciusi érkezését övezi a legnagyobb érdeklődés. Az autó előértékesítése március közepén kezdődik. Motorizáltságát tekintve 1.6 FSI (115 LE), 2.0 FSI (150 LE), 1.9 PD TDI (105 LE) és 2.0 PD TDI (140 LE) motorral érhető el az autó, mindegyik motorhoz hagyományos kéziváltó jár az alapfelszereltség részeként. Kérésre az FSI motorokhoz automata-, a 2.0 PD TDI aggregáthoz pedig DSG váltó is elérhető.

A számtalan biztonsági elem, a krómozott hűtőrács, a kiforrott belső formatervezés, az elektronikus kézifék, az újszerű motorbeindító- és leállító rendszer, a kanyarkövető fényszórók, az automatikus csomagtér felnyitás, az 565 literes csomagtér, a megújult tempomat, a huzatmentes klímaberendezés mind a felső kategóriához közelítik a négylengőkaros hátsó felfüggesztéssel szerelt új Passatot.