Sok férfi fogja a fejét, amikor egy autó volánja mögött a gyengébbik nem képviselőjét látja meg. Ördög Nóri egyenesen felháborítónak tartja azt a feltételezést, amely szerint a hölgyek ügyetlen sofőrök.

„Egyáltalán nem tartom jogosnak, hogy még mindig a női vezetőket támadják. Régóta vezetek és még sosem okoztam balesetet, nem is vagyok ügyetlen alkat, aki feltartaná a forgalmat.” – mesélte az RTL Klub műsorvezetője, aki lelkes támogatója az idei Fair Vezető programnak. – „Szerintem sok múlik az alapvető emberi természeten, hogy kit-mennyire lehet zavarba hozni egy-egy váratlan helyzettel. Ha az ember felkészült és gyorsan tud reagálni, akkor nem lehet nagy baj.” – tette hozzá Ördög Nóri.

Horváth Éva is a bevállalós, dinamikus női vezetők közé tartozik. A barna szépség sokat vezet és azt is megfigyelte, kikkel kell vigyázni.

„Lehet, hogy furán hangzik, de a kalapos vezetőkkel mindig gond van. Feltartják a forgalmat, nem néznek a tükörbe, veszélyesek. Ezt már nagyon régen megfigyeltem és nem láttam ellenpéldát.” – vallotta be Horváth Éva. – „Friss jogosítvánnyal sem stresszelt senki, dinamikus vezetést tanultam. Ha mer valaki haladni a forgalommal, akkor nincs gond. A férfiak néha túl dinamikusak, nem használják az indexet, így duplán kell rájuk figyelni.” – tette hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta, a magyarok szerinte jól vezetnek.