“Legújabb 2004-es autós CD tuner termékcsaládunk hűen tükrözi a minőségi fejlesztés iránti elkötelezettségünket. Világszínvonalú készülékeink működése és teljesítménye a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Összesen öt termékcsaládot hozunk forgalomba a teljes ártartományban, a modellek 70 százaléka MP3 kompatibilitást is kínál” – nyilatkozta Wolfdieter Griess, az eVehicle Europe alelnöke.

DRIVE-S: kimagasló hangminőség minden modellen

Minden 2004-es Sony autós CD tuner, köztük a CDX-S2000 alapmodell is a DRIVE-S rendszert alkalmazza, amely a következő újításokat tartalmazza: minőségi hangzást biztosító Xplod Power IC (S-MOSFET), vékonyabb, csendesebb és masszívabb CD mechanizmus, valamint továbbfejlesztett audio áramkör, amely vadonatúj, nagyobb méretű, audio célokra kifejlesztett elektrolitikus kondenzátorokkal rendelkezik. A DRIVE-S alkalmazása már az alapmodelleknél is előnyt biztosít a Sony számára versenytársaival szemben. A 4x52W kimenő teljesítménnyel együtt a fogyasztók olyan hangminőséghez jutnak, ami korábban csak a sokkal magasabb árfekvésű modelleknél volt elérhető. Ezen felül minden új Sony autós CD tuner – még az alapmodellek is – döbbenetes, 100dB jel-zaj aránnyal szólaltatja meg kedvenc CD-it.

Az új Motion Blade modellek mélysugárzó szabályozásra is képesek

A 2004-es, új Motion Blade modellek jelentős versenyelőnyt jelentenek a Sony számára a versenytársakkal szemben. A CD betöltő nyílást takaró valódi alumínium fedél új formatervezési koncepciója, a Motion Blade, egyedülálló és eredeti megoldást jelent a CD tuner elérésében és a lemezek kiadásában. Ennél is fontosabb azonban: a Motion Blade a Sony azon törekvését jelképezi, hogy az alacsonyabb árkategóriákban is – a

gombok puszta áttervezése helyett – valóban új formatervezési megoldásokkal álljon elő. 2004-ben a stílusos CDX-R3000 és CDX-R3300 modellek további műszaki újdonsággal, a SUB SWITCH beállítási lehetőséggel is gazdagodtak; az új szolgáltatás előerősített mélysugárzó-kimenetet kínál a vásárlók számára. Az fejlesztés lehetővé teszi a mélysugárzó csatorna erősítését és az aluláteresztő szűrő levágási frekvenciáinak szabályozását. Ezen kívül a CDX-R3300 MP3 kompatibilitást is kínál, ennek köszönhetően a Sony egyik vezető modellje lesz a piacon.

Az új, lehajtható előlapos modellek még soha nem voltak ilyen szépek

A modernebb megjelenést kereső fogyasztók leggyakrabban a Sony FD termékeit részesítették előnyben. Az új CDX-F5500 és CDX-F5700 modellek újratervezett arculata tökéletesen ötvözi a mai divatot egy csipetnyi felsőosztálybeli minőséggel. A CDX-F5700 ezen kívül a termékcsalád első olyan modellje, amely rendelkezik az új és egyedülálló BBE-MP technológiával, ami jelentősen javítja a hangminőségét. Fejlett titánbevonatával és hétszínű kijelzőjével a CDX-F5700 a Sony kulcsmodellje a piac középső tartományában.

A nagy felbontású FL kijelzők tovább fokozzák az élményt

A színtiszta alumínium előlappal rendelkező csúcskategóriás CDX-F7500 és CDX-F7700 Advanced FD modellek megjelenésükkel is a minőséget sugározzák. Kapcsolja be, és élvezze a mozgóképeket, az érdekes háttérképeket és a kiválóan olvasható szövegeket a nagy felbontású FL kijelzőn! A teljes felszereltségű készülékek szolgáltatásai között megtalálható a forgókapcsolós távvezérlő és a beépített 100 dB jel-zaj arányú táp-IC (S-MOSFET), amelyek jóvoltából ezekben a modellekben egyesül a kiváló formatervezés, a tartósság, a nagyszerű hangminőség és az egyszerű működtetést biztosító MMI (Men Machine Interface – Ember-gép kapcsolat).

Active Black Panel: egyedülálló grafika és stílus

A Sony autóhifi berendezéseinek egyik legfontosabb és egyedülálló jellemzője az ABP, a jelenleg elérhető egyik legkifinomultabb CD tuner kijelző és mechanizmus. A CDX-M8800 továbbfejlesztett motoros meghajtása segíti a felhasználót az ABP működtetésében. A csúcsminőségű FL kijelző mozgó ábrák és bonyolult háttérképek tökéletes grafikai megjelenítését is lehetővé teszi. A kiváló hangminőséget olyan szolgáltatások garantálják, mint a 4 Voltos előerősített kimenet, és a hangzás teljes körű szabályozását lehetővé tevő hétsávos EQ7 hangszínszabályozó rendszer. Ez a modell áttervezett kezelőpaneljével és legújabb high-end kék megvilágításával komoly stílusjegye lehet autójának.

Az új szolgáltatásokat, korszerű formatervezést és kibővített műszaki paramétereket felvonultató új Sony autós CD tuner termékcsaládot kimagasló hangminőség és egyszerű kezelés jellemzi. Minden modellben megtalálható a nagy hatékonyságú EQ3 vagy EQ7 osztott sávú hangszínszabályozó rendszer, amelyek közül a hétsávos változat a CD-F5700 modelltől kezdődően érhető el. Mivel az új termékcsalád 70 százaléka MP3 kompatibilis, a Sony autóhifi készülékei teljes mértékben felkészültek az MP3 2004-ben várható tömeges elterjedésére. A CDX-S2000, -R3000, -R3300, -F5500, -F5700, és –M8800 modellek 2004. januárja és márciusa között jelennek meg az európai piacokon.