Hogyan kereshetsz az oldalon?

A keresési feltételek rendkívül széles skálán mozognak. Gyorskereső, összetett kereső, tematikus keresési lehetőség, naptár szerinti keresés, egy főre jutó költség alapján történő keresés, utasok véleménye szerinti keresés, fényképes szállodakereső, TOP 10 ajánlat választása könnyíti meg választásodat. Amennyiben megtaláltad álmaid útját, a hálón megrendelheted és lefoglalhatod anélkül, hogy egy tapodtat is mozdulnál. Csak kitöltöd a foglalási lapot, amelyre 2 napon belül visszaigazolást kapsz. Ekkor a megadott számlaszámra átutalod a megadott összeget és a foglalás rendben is van. A vouchert postán küldjük ki, s neked nincs más dolgod, mint becsomagolni a bőröndökbe, és felkészülni az utazásra.

Mit találsz az utazások mellett még az oldalon?

Minden utazási ajánlathoz részletes országismertető, hasznos információk, linkek, tudnivalók és képgaléria tartozik, hogy ezzel is megkönnyítsük a felkészülést. Irodánk kiváló minősítésű rendszerrel és megbízható partnerekkel dolgozik, így rendszerünk biztonságosan működik.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, amelyben konkrét ajánlatokat, akciókat hirdetünk meg hétről hétre. Böngéssz, foglalj, és utazz kedved szerint a www.mienkavilag.hu –val!

Játssz velünk, most érdemes! A résztvevők között kisorsolunk egy szerencsést, aki elrepülhet párjával a varázslatos Korfura egy egyhetes, szállodás, félpanziós álomútra!