A Vodafone live! Magyarország legszélesebb tartalomkínálattal rendelkező, legtöbb tartalomszolgáltató partnert felsorakoztató mobilportáljává alakult át.

A februárban indított Vodafone live! szolgáltatást több tízezer ügyfél használja Magyarországon, s az új készüléket vásárló ügyfelek többsége is a multimédiás telefonokat keresi. A Vodafone live! keretében új szolgáltatások nyílnak meg az eddig megszokott MMS küldés, többszólamú csengőhang letöltés és Java játékok mellett. A mobilszolgáltató a legnagyobb kiadó- és médiavállalatokkal együttműködésben alkotta meg a megújult Vodafone live! szolgáltatását több tucat jól ismert magyarországi és nemzetközi márkanévvel.

A Vodafone live! a mindennapjainkból jól ismert márkaneveket ülteti át mobilkörnyezetbe, s kedvenc napilapok, magazinok színes képanyagával illusztrált tartalmát tekinthetjük meg mobiltelefonon keresztül, hasonlóképpen egy internetes oldalhoz. A hiteles forrásból származó híreket a Vodafone live! böngészőjén keresztül lehet olvasni.

A mobilszolgáltató nem alapított egy önálló tartalomszolgáltató részleget, hanem elismert hírügynökségekkel, kiadóvállalatokkal, televíziós társaságokkal, utazási irodákkal kötött megállapodást, s keretet, platformot adott azok tartalmának megjelenítésére. 

A Vodafone nemzetközi hátterének köszönhetően olyan külföldi márkaneveket is felsorakoztat a megújult Vodafone live! keretében, amelyekkel globális megállapodása van. A Ferrari mellett a James Bond filmekről is lehet csemegézni, s a focirajongók a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek eredményeiről is értesülhetnek a Vodafone live!-on keresztül.

A népszerű Java játékok köre is tovább bővült, s több kaland- és sportjátékot (Prince of Persia, Ferrari Hockenheim (Monza), Fifa 2003, 007 Ice Racer, Moto GP, Summer Games 2004, King of Fighters) is le lehet tölteni olyan minőségi beszállítók kínálatából, mint például a Bandai, COM2US, a Gameloft, az iFone/Atari, a Namco, a Sumea vagy a Taito.

Széles készülék kínálat

A globális mobilszolgáltató a Vodafone live! szolgáltatáshoz új, nagy kijelzőjű készülékekkel is megjelent az elmúlt hónapokban. Az első Vodafone live! készülék, a Sharp GX10 mellett ma már a piac csúcstechnológiájú, legfejlettebb készülékei mellett (Sharp GX20), elérhető áron lehet hozzáférni a Vodafone live! egyszerűbb multimédiás készülékeihez is. A jelenlegi kibővült készülékpaletta magában foglalja a Sharp GX10i, a, a Panasonic GD87, a Sagem Myx 6 és a Sony Ericsson T610 készülékeket is. A készülékek egyszerűek, könnyen kezelhetők, kamerával és színes kijelzővel rendelkeznek, többszólamú csengőhangok. A Vodafone GPRS roamingja segítségével lehetőség van a jól megszokott újságok olvasására külföldön is 25 országban.