Válaszoljon kérdéseinkre, majd küldje el válaszait a nyeremenyjatek@automotor.hu e-mail címre! (A vezetéstechnikai tréningre a Hungaroringen található Groupama Tanpályán kerül sor. A pályáról bővebb információ a tanpalya.hu oldalon található.)

1.) Hányadik születésnapját ünnepli 2018-ban az Autó-Motor?
2.) Hol található a Suzuki magyarországi gyára?
3.) Melyik autó nyerte a 2017-es Év Autója (COTY) díjat?

Játékszabályzat:
Az Autó-Motor magazin játékának hivatalos szabályzata
A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cég tulajdonosa, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
1. A Játék szervezője
Az Autó-Motor játékának (a továbbiakban: “Játék”) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út. 122-124, mint a Játékban résztvevő Autó-Motor magazin kiadója és FB oldalának üzemeltetője (a továbbiakban: “Szervező”).
2. A Játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.
3. A Játék időtartama

2018.január 23.- 2018. január 31.

4. A Játék menete
A Játékban résztvevők a megadott időszakban a három feltett kérdésre e-mailben küldhetik be válaszaikat (nyeremenyjatek@automotor.hu). A helyes válaszokat beküldők között a Szervezők 2018. február 1-jén kisorsolják a nyerteseket. A válaszokat a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos minden kérdésre pontos és helyes választ ad. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el. Egy nyertes egy alkalomra szóló vezetéstechnikai tréninget nyerhet!
5. Személyi jövedelemadó
A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.
6. Vegyes rendelkezések

6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

6.2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló anyagokban.

6.3. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

6.4. A nyeremény készpénzre nem váltható!