A tisztavizű Adria-tenger, napsütés, szigetek, világítótornyok, mediterrán hangulatú falvak és városok, nyolc nemzeti park, hat UNESCO által jegyzett világörökség, fantasztikus strandok, friss halételek, jóízű borok és finom sajtok, számos sportolási lehetőség, gyönyörű naplementék, romantika, családi- vagy baráti nyaralás… Mit is ajánljunk? 

 

A horvát tengerpart mintegy 5835 km hosszú partszakaszt foglal magába a szigeteken lévő partszakaszokkal együtt. Csak a kontinens tengerpartja több mint 1200 km hosszú, és összesen 1185 sziget és sziklazátony tartozik az országhoz! Horvátországot 2005. évben a Lonely Planet, majd 2006. évben a National Geographic Adventure magazin top-desztinációként jelölte meg.


A most következő nyári szezonban Horvátország megint az egyik legnépszerűbb nyaralóhely sok-sok utazó számára. Ha még nem döntötte el, hogy hová utazzon Horvátországba idén, fedezze fel az adriatica.net internetes oldalán a sok látnivalót és kirándulási tippet, ügyfélszolgálatunk pedig megtalálja az Önnek megfelelő szállást is. 
Pár napja egy vendégünk megkérdezte: „Most milyen az idő ott”? A válaszunk pedig: Horvátországban már süt a nap! (X)

További információért kattintson ide!