Az idei tél óhatatlanul közeleg, magával hozva azokat a feladatokat, amelyeket mindenképp el kell látni a vezetők számára legtöbb kihívást tartogató évszak beköszönte előtt. A Premio hálózattal karöltve a Goodyear Dunlop Magyarország egy igen csábító ajánlattal várja ügyfeleit. A „Biztonság hete” időszak alatt, amelyre idén a Goodyearnél október 3. és október 10. között kerül sor, minden, a Premio hálózatban Goodyear UltraGrip 8-as téli gumiabroncsot vásárló ügyfél 50% szerelési kedvezményt kap és amennyiben gyerekével érkezik, úgy ajándék láthatósági mellényt és ajándék színezőt is.

„A Premio országos szervizhálózattal közösen emlékeztetni szeretnénk a gépjárművezetőket arra, hogy milyen fontos a gépjárművek felkészítése a télre, nem is beszélve az innovatív Goodyear UltraGrip 8-as abroncsokhoz hasonlóan megbízható téli gumiabroncsok időben történő beszerzéséről. A Premio szerviz szakszerű szolgáltatása a Goodyear abroncsokkal együtt biztonságossá teszi a vezetést bármilyenek útviszonyok mellett” – mondta Boris Tománek, a Goodyear Dunlop Tires PR és Marketing osztályának vezetője, aki szerint „A gyerekek a közúti közlekedés leginkább veszélyeztetett csoportjába tartoznak, apró termetük és kiszámíthatatlan reakcióik miatt. Épp ezért láthatósági mellények ajándékozása mellett döntöttünk, mivel ezek jelentősen növelik a gyerekek észlelhetőségét és ezáltal csökkentik annak az esélyét, hogy megsérülnek. Akciónkkal a Magyarországon már második éve futó Biztonságos Óvoda program tapasztalataira alapozunk, amelynek célja a gyerekek közlekedési tudatosságának növelése és a közlekedési szabályok elsajátítása.“

Az UltraGrip 8 az első olyan irányított gumiabroncs, amely a Goodyear rendkívül hatékony 3D-BIS technológiájának legújabb generációját alkalmazza a teljes futófelületi mintázaton, megnövekedett számú mikromintaárkot hozva létre ezáltal az abroncs futófelületén. A sűrű mikromintaárkok extra tapadást biztosítanak jeges és havas útfelületen, mert a mikromintaárkokban olyan élek jönnek létre, amelyek még az útfelülettel történő érintkezés előtt megnyílnak, és a szó szoros értelmében belekapaszkodnak a hóba és a jégbe, hogy erős tapadást biztosítsanak. A Biztonságos hét a Premio hálózat minden tagjára kiterjed, lefedve így a teljes országot. A legközelebbi Premio partner címét könnyen megtalálhatja a www.premio.hu oldalon.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!