Így például a már nagyon várt Piaggio MP3, Piaggio Beverly Cruiser, Piaggio Carnaby, Gilera FUOCO 500, és GP 800, valamint új Vespa modellek. Weblapunkon , illetve hírlevél útján folyamatosan elérhetőek lesznek az új modellekkel kapcsolatos információk, azonban addig is íme egy kis képanyag a várható újdonságokról!

A Vespa család legújabb tagja a 60. évfordulóra készített jubileumi Vespa GTV 250 i.e. amely a GTS 250 i.e. modell átdolgozott, még klasszikusabb verziójaként az első Vespa modelleket idézi fel külső jegyeiben.
Szembetűnő változás, hogy a halogén fényszóró lekerült az első sárvédőre, így ennek következményeként módosult a fejidom rész és a kormány is. A krómozott kormányon egy kisméretű íves szélvédő plexi mögött külön egységként foglal helyet a műszerfal, mely magában foglalja a klasszikus színezésű analóg kilométerórát, az üzemanyag szintjelzőt, a digitális órát és a visszajelző lámpákat. A színrefújt kapcsolók szintén különállóan foglalnak helyet a polírozott alumínium főfékhengerek mellett, még teljesebbé téve az összhangot.
Új osztott, barna üléseket kapott az utas és a pilóta, mely valódi bőrből készül az élein vastag varrással, oldalán belehímzett Vespa felirattal. A felnik metál színre festettek.

Műszakilag az első futómű változott, valamivel lágyabb hangolású tekercsrugókat kapott. Motorizáltságát tekintve a jól bevált, nyomatékos 22 LE teljesítményű, takarékos, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak minden tekintetben megfelelő EURO 3-as befecskendezős erőforrás képezi a Vespa szívét.