Manapság nem csak az orosz autópiac van mélyrepülésben, de bizony a tuningcégek is megérzik a változást. Amíg korábban egy hónap alatt akár 2000 tuningkészletet is értékesített a Yurol Tuning, mostanra ez a szám 300-ra csökkent.

Új termékekkel próbálják növelni a forgalmat, az ötlet annyi, hogy az aktuális, a Vesta és Xray típusokon alkalmazott X-arculatot kölcsönzik a 2011-es modellfrissítés utáni Kalina és Granta kisautóknak. Persze nem olyan elegáns a végeredmény, mint azoknál, de ez betudható annak is, hogy mivel az autón is alig van króm, a lökhárítóról is lehagyták azt, egyszerű fekete betétekkel oldották meg az arculatváltást.

A Yurol Tuning által levédett formájú Xmug elnevezésű lökhárítókat egyébként fényezetlenül értékesítik, a tulajdonos aztán a saját autójának színére fújhatja azokat. Elméletileg a hazai autóknál is alkalmazhatóak a Yurol Tuning ABS műanyagból készített elemei, de azoknak csak Oroszországra érvényes a típusbizonyítványa, szóval jogilag nem lehetséges a felszerelésük és használatuk közterületen.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!