Egyáltalán nem meglepő módon az amerikai autóknál minden a lehető legnagyobb teljesítményről szól, a Ram pickupba például a 6,4 literes HEMI V8-ast rakják, a Chargerba meg rögtön az SRT Viper 8,3 literes V10-esét pakolják bele.

A pöttömnyi Fiat 500-ast meg megpróbálják még kívánatosabbá tenni a Beach Cruiser nevű alkotással, amely furcsa keveréke a strand- és a tuningautónak. Egyfelől ott a matt fekete fényezés, ami nem túl praktikus nyáron, másfelől meg fa parketta borítja az utasteret. Mindezt megfejelték egy kis hot rodos lemezfelnivel, hogy azért az amerikai nézők is tudjanak mit kezdeni az autóval.

Egyedül a Chrysler 300-asnál nem törődtek a teljesítménnyel, ott inkább a luxust próbálták meg fokozni. Megjelenés tekintetében 20 colos felnik és porig ültetett karosszéria jelenti a változást, műszakilag meg egy rövidebb végáttétel, hogy fürgébb legyen az autó. A Dodge Dart műszaki részleteit még nem árulták el, de egy turbó-készletre azért ott is számíthatunk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!