A szemtanúk megzavarására tökéletesen alkalmas a Škoda által készített Rapid Sport prototípus, amelynek egyik oldala piros, a másik oldala pedig szürke színű – egymásnak ellentmondó vallomások születnek majd, így nyugodtan száguldozhatnak majd a gyári emberek.

Más nem nagyon jut majd az autó volánja mögé, hiszen egyedi példányról van szó. Egyelőre nincs arról szó, hogy a sorozatgyártásba kerülne a felforrósított Rapid, pedig igen jó munkát végeztek a karosszérián. Először is a kínai (lépcsős hátú) modell fényszóróit használják, így némi extra légbeömlőt alakítottak ki elöl, a kerékjáratokat pedig jó alaposan kiszélesítették, és 19 colos felnikre szerelt abroncsokkal tömték meg őket.

Arról nem adott közre információt a Škoda, milyen erőforrás dolgozik a Rapid Sport orrában, milyen fürge az autó, és mi a szándék vele. Kár lenne, ha nem lenne folytatása szériában…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!