A Callaway tuningcég által készített Camaro SC610-es autó ünnepélyes leleplezését követően pár nappal a kaliforniai Fontana városában az Auto Club Dragway rendezvényen akarták megmutatni a rajongóknak, no és párszor gyorsultak is volna vele.

Ehhez képest egy 1932-es Ford hotrod sofőrje összetörte az átépített Camaro-t, mielőtt az szerephez juthatott volna. Szemtanúk elmondása szerint a kiállítási területen hajtó hotrod ajtaja kinyílt menet közben, és egy Mustang-nak ütődött. A sofőr odafordult, és eközben gázt adott, a megcsúszó autó pedig a Camaro-nak és egy mellette álló Mustang-nak ütközött, utóbbit beletolta egy előtte parkoló másik autóba. Csoda, hogy nincs sérültje a balesetnek, mert sok látogató járkált a kiállított autók között.

A Callaway egyébként 16 995 dollárt kér az SC610-es tuningkészletért, amelyben teljes karosszériakit és egy TVS2300-as mechanikus feltöltő található, utóbbi a 6,2 literes V8-as erőforrás teljesítmény 455-ről 610 lóerőre növeli, a maximális nyomaték 617 Nm-ről 827 Nm-re emelkedik.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!