Ahogy az a prémiummárkáknál szokásos, immár a Volvo is kínál gyári tuning-kiegészítőket autóihoz, de első körben csak az SPA-építőkészlet előtti autókhoz, tehát a V40, S60, V60 és XC60 modelleket lehet sportosabbá varázsolni.

Amíg független vállalkozás volt a Polestar versenyistálló, legfeljebb csak chiptuningot kínáltak, de most, hogy már a gyár része a csapat, optikai- és futómű alkatrészek is lesznek a Polestar Performance nevű katalógusban, és persze a belső teret is át lehet alakítani, mondjuk egy új előválasztókarral vagy épp fém pedálokkal.

Kívül a 19 vagy 21 colos átmérőjű felnik jelentik a legnagyobb átalakítást, egyébként tető- vagy csomagtérfedél-spoiler rendelhető, a felfüggesztésben sportosabb hangolású és némi ültetést nyújtó rugó és lengéscsillapító tud változást okozni. Egyenként, de készletben is megvásárolhatóak áprilistól a Polestar Performance alkatrészek a kiválasztott márkakereskedésekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!